Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství
Bezpečnost potravin
Informační centrum bezpečnosti potravin
AKTUALITY
Zelená linka – nouzový stav
30/01/07
Zdroj: MZe
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin
Integrovaný registr znečištění (IRZ)
30/01/07
Zdroj: KIS Plzeň
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Projekt školní mléko – základní informace
29/01/07
www.szif.cz
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Prevence proti listeriím v sýrech
08/01/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Chybějící údaj o fosforecnanech na šunce v SRN
08/01/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Soběstačnost Německa ve vejcích a drůbežím masem
21/12/06
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin, Mléko a maso
Možná souvislost mezi kyselinou listovou a rakovinou
21/12/06
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Význam termínu „mechanicky oddělené maso“
15/12/06
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin, Mléko a maso
Vejce s pevnější skořápkou
15/12/06
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Protiplísňové proteiny rostlin
14/12/06
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Bezpečnost potravin