KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory MZe ČR
Bezpečnost potravin
Informační centrum bezpečnosti potravin
AKTUALITY
Ministr Toman: Náš zákaz dvojí kvality potravin byl správným krokem. V testu Evropské komise propadla třetina výrobků
26/06/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin
SVS na Strakonicku objevila neoznačené vepřové maso přepravované při nevyhovující teplotě
29/04/19
Zdroj: SVS ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin
Vyšetření SVÚ prokázalo leukomalachitovou zeleň ve svalovině pstruha z Itálie
24/04/19
Zdroj: SVS ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, Veterinární správa
Ministr zemědělství: Při nálezu salmonely v drůbežím mase bude muset příslušný dovozce další zásilky laboratorně vyšetřit
23/04/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin
Zprávy z Ministerstva zemědělství – březen 2019
28/03/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, MZe ČR, Rozvoj venkova, v České republice
Česká republika ruší mimořádná veterinární opatření na hovězí maso z Polska, kontrola dovozu ale bude nadále intenzivní
27/03/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, Veterinární správa
Ministr zemědělství: Polské maso bude nadále pod drobnohledem, i po zrušení mimořádných opatření budou kontroly intenzivní
19/03/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, Veterinární správa
Odebrání značky Regionální potravina
05/03/19
Zdroj: SZIF
Zprávy z Ministerstva zemědělství – únor 2019
01/03/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin
Ministr zemědělství: V ČR systém dozoru funguje a osvědčil se, každá zásilka masa musí být nahlášena 24 hodin předem i s místem určení
27/02/19
Zdroj: MZe ČR
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, v České republice