Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Soutěže potravinářů
Soutěž o nej potravinu Ústeckého kraje
Témata
→ Potravina z kraje Přemysla Oráče 2021 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2022 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2023 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2024 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2013 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2014 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2015 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2016 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2017 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2018 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2019 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2010 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2011 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2012 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2013 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2014 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2015 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2016 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2017 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2018 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2019 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2021 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2022 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2023 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2024AKTUALITY
Regionální potraviny – fenomén, který nabývá na významu
Vydává KIS ÚK při OAK Most
Spotřebitelská soutěž SZIF s Klasáčkem
Zdroj: SZIF
Zařazeno v Aktuality, Potravinářství, Soutěže potravinářů
Zahrada Čech 2021
Vydává OAK Most – KIS ÚK
Letošní ročník projektu Poznej svého farmáře zavede návštěvníky nejen na ekologické farmy
Tisková zpráva – Na statku v Horních Dvorcích v jižních Čechách v sobotu 14. srpna odstartuje osmý ročník projektu Poznej svého farmáře. Ten je letos zaměřený na šetrné hospodaření s respektem ke krajině a životnímu prostředí. Lidé budou moci postupně navštívit šest farem (z toho 4 ekologické) a nákupem regionálních potravin podpořit místní zemědělce, a tím i rozvoj místa, kde žijí. Jedna akce se letos koná i v rámci výstavy Země živitelka.
Známe nominované v soutěži Regionální potravina za Ústecký kraj
Tisková zpráva www.szif.cz
V Ústeckém kraji se soutěžilo ve 14. ročníku soutěže o značku „POTRAVINA z kraje PŘEMYSLA ORÁČE“
Tisková zpráva Okresní agrární komory Most
Zpravodaj kvality 02/2021
Zdroj: www.szif.cz
STARTUJE 12. ROČNÍK SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA ÚSTECKÉHO KRAJE
Všem regionálním výrobcům potravin, zpracovatelům, zemědělcům Ústeckého kraje k zapojení do 12. ročníku soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje 2021
Lidé mohou za farmáři a jejich výrobky do Národního zemědělského muzea, kde se konají pravidelné Farmářské trhy
Tisková zpráva – Z pestré nabídky lokálních produktů od českých zemědělců a potravinářů si mohou lidé vybírat a nakupovat v Praze na Letné. Každý pátek až do konce června se na dvoře Národního zemědělského muzea (NZM) od 9 do 17 hodin konají Farmářské trhy zaměřené výhradně na českou produkci.
Bio med květový nevyhověl jakostním požadavkům – byla mu proto odebrána značka Regionální potravina
Zdroj: SZIF