Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství
Potravinářství
Potravinářství
AKTUALITY
Využití ozonu při zpracování ovoce a zeleniny
12/06/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 4.6.2007 – Cesta na východ otevřena
05/06/07
Zdroj: SVS
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Tesco muselo stáhnout tisíce čokolád
05/06/07
Zdroj: SZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Obezita hrozbou epidemie rakoviny v budoucnu
28/05/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
„Dny bezpečnosti potravin 2007“ – obchod a spotřebitel
28/05/07
Zdroj: Informační portal Bezpečnost potravin
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Evropská komise schválila Program rozvoje venkova ČR
28/05/07
Zdroj: MZe
Zařazeno v Bezpečnost potravin, Rozvoj venkova
Vývoj pšenice s vyšším zdravotním potenciálem
22/05/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Úspěch našich vín v Paříži
29/03/07
Zdroj: Bezpečnost potravin
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Aktuální informace – Potravinářská komora ČR
29/03/07
Zdroj: Potravinářská komora
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Kauza čerstvého másla
07/03/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost