Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství
Potravinářství
Potravinářství
AKTUALITY
Tisková zpráva Státní veterinární správy ČR ze dne 9.7.2007
11/07/07
Zdroj: Bezpečnost potravin
Zařazeno v Aktuality, Bezpečnost potravin, Veterinární správa
Propagační kampaň Potravinářské komory ČR na podporu životního stylu
09/07/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Soutěž Česká biopotravina roku vyhlášena
09/07/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Stanovisko PK ČR k uvažované novele zákona o obalech (zálohy na PET lahve)
09/07/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Na český trh přicházejí nově označené výrobky
09/07/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Rezignace prezidenta Potravinářské komory ČR
09/07/07
Zdroj: Poptravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Význam skopového masa v lidské výživě
03/07/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Uvádění údajů o provozovateli potravinářského podniku a o zemi původu na obalech balených potravin
03/07/07
Zdroj: www.szpi.gov.cz
Zařazeno v Potravinová soběstačnost, Zákony ,vyhlášky
Aktuální informace Potravinářské komory ČR – červen 2007
13/06/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Extrakt z guarany má vynikající antioxidační a antibakteriální účinky
12/06/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost