Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Soutěže potravinářů
Soutěž o nej potravinu Ústeckého kraje
Témata
→ Potravina z kraje Přemysla Oráče 2021 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2022 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2023 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2024 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2013 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2014 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2015 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2016 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2017 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2018 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2019 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2010 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2011 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2012 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2013 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2014 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2015 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2016 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2017 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2018 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2019 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2021 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2022 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2023 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2024AKTUALITY
Přehled plánovaných ochutnávek Regionální potraviny Ústeckého kraje 2014
Zdroj: OAK Most – KIS ÚK
Přehled termínů Severočeských farmářských trhů 2014
INFORMACE ČLENŮM KIS ÚK č. 27/2014
Výstava fotografií pomůže přivést na farmářské trhy více lidí
Zdroj: Central Markets
METODIKA KRAJSKÉ SOUTĚŽE vč. přihlášky – VII. ročník 2014
soutěž "O NEJLEPŠÍ POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK ÚSTECKÉHO KRAJE – KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE"
Zpráva z X. setkání zemědělců a mladé zemědělské a lesnické generace u památníku Přemysla Oráče ve Stadicích
Zdroj: OAK Děčín – Ústí nad Labem
Metodika pro udělování značky "Regionální potravina" 2014
Metodika vydána MZe ČR
V letošním roce opět startuje soutěž o značku "Regionální potravina Ústeckého kraje" – V. ročník 2014
Přijímání přihlášek probíhá v termínu od 25.4.2014 do 31.5.2014
Přihlášky do soutěže RP ÚK 2014
Přihlášky k vyplnění – Příloha A – Identifikační údaje; Příloha B – Technická dokumentace výrobku; Příloha C – Specifické vlastnosti regionálního výrobku; Příloha D – Čestné prohlášení žadatele
V letošním roce opět startuje soutěž o značku "Regionální potravina Ústeckého kraje" – V. ročník 2014
Přijímání přihlášek do soutěže probíhá od 25.4.2014 do 31.5.2014. Regionální podmínky pro udělení ocenění RP ÚK zpřesňují pravidla, která jsou uvedena v "Metodice pro udělování značky RP"
Pozvánka na X. ročník Setkání zemědělců, mladé zemědělské a lesnické generace ve Stadicích
Setkání proběhne v pátek 16. května 2014 od 13,00 hod. v areálu národního památníku Přemysla Oráče na Královském poli ve Stadicích
Zařazeno v Aktuality, Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2014, Pozvánky