KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Nabídka osiv ozimých obilovin pro podzim 2008

29/07/08

Zdroj: fa FYTOZ

Dobrý den vážení kolegové,

 

před zahájením podzimní prodejní sezony si Vás dovoluji  tímto způsobem oslovit a zaslat Vám naši odrůdovou nabídku osiv ozimých obilovin. V současné době jsme dokončili instalaci dvou výrobních linek na

100% mořící proces registrovaný společností Syngenta. Tím jsme završili naše úsilí vyjít vstříc Vašim požadavkům, zajistit  výrobu a dodávky osiv ošetřené již jen tímto procesem.

Množením v moravské oblasti Hané v kombinaci s vynikajícím mořidlem Celest  Extra 050 FS v dávce 1,5 l , které používáme jako standardní , tak získáváme nejvyšší kvalitu osiv dostupnou v ČR. Nabídka zvýšené dávky Celestu na 2l , nebo použití insekticidního mořidla Cruiser 350 FS je samozřejmostí.

Naše osiva jsou určená pro pěstitele, kteří nehledají alternativní řešení a požadují pouze top kvalitu , tak i pro pěstitele, kteří uvažují o vlastní výrobě osiv. Tato kombinace je pro ně víc než inspirující, možná se dá i říci – nepostradatelná.

 

Přílohy:

1. Osivo ozimých obilovin – podzim 2008

2. Závazná objednávka osiva ozimých obilovin

Děkujeme Vám všem za stále se zvyšující zájem o naše osiva, o připomínky , naoplátku Vám dodáme novou – vyšší kvalitu.

 

V případě jakéhokoliv dotazu neváhejte kontaktovat náš obchodní tým, který je připraven Vám navrhnout a zrealizovat tu nejvýhodnější nabídku.

 

S pozdravem

 

 

Frantisek Grebeň

Head of Sales and Marketing

tel: 724 213 508

frantisek.greben@fytoz.cz

————————————–

FYTOZ, s.r.o.

Na Průhoně 3412

276 01 Mělník

Czech Republic

 

Zařazeno v Aktuality, Komodity