Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Soutěže potravinářů
Soutěž o nej potravinu Ústeckého kraje
Témata
→ Potravina z kraje Přemysla Oráče 2021 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2022 → Potravina z kraje Přemysla Oráče 2023 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2013 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2014 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2015 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2016 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2017 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2018 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2019 → Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2010 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2011 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2012 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2013 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2014 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2015 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2016 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2017 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2018 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2019 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2020 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2021 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2022 → Regionální potravina Ústeckého kraje 2023AKTUALITY
Ochutnávky regionálních výrobků ve vlaku, tzv. Švestkové dráze
Dne 29. června 2013 zorganizovala Okresní agrární komora Most u příležitosti zahájení první jízdy "ŠVESTKOVOU DRÁHOU" ochutnávky regionálních výrobků Ústeckého kraje
V Ústeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina, důkaz nejvyšší kvality
Výsledky soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje 2013.
VŠEM VÍTĚZŮM SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME!
Jízda lokálkou – tzv. "ŠVESTKOVOU DRÁHOU"
Srdečně Vás zveme na jízdu lokálkou z Mostu do Litoměřic a zpět v první den zahájení letošního provozu dne 29. června 2013 (sobota). U příležitosti první jízdy proběhnou při jízdě u dráhy č. 26501 ochutnávky regionálních výrobků Ústeckého kraje
Ochutnávky regionálních výrobků ve vlaku
V rámci projektu ZIEL 3/CÍL 3 s názvem „Společné kulturní léto Třebívlice – Grünhain – Beierfeld 2013“ zorganizovala Okresní agrární komora Most spolu s Krajským informačním střediskem pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje v rekreačnímvláčku, tzv. „ŠVESTKOVÉ DRÁZE“ na trase Most – Čížkovice – Třebívlice – Most v sobotu 15. června 2013 ochutnávku regionálních výrobků Ústeckého kraje přímo ve vlaku.
METODIKA KRAJSKÉ SOUTĚŽE vč. přihlášky – VI. ročník 2013
soutěž "O NEJLEPŠÍ POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK ÚSTECKÉHO KRAJE – KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE"
VYHLÁŠENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE – VI. ročník 2013
soutěž "O NEJLEPŠÍ POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK ÚSTECKÉHO KRAJE – KRAJE PŘEMYSLA ORÁČE"
STARTUJE soutěž REGIONÁLNÍ POTRAVINA ÚSTECKÉHO KRAJE 2013
Přijímání přihlášek probíhá v termínu od 25.4.2013 do 10.6.2013
Metodika pro udělování značky "Regionální potravina"
Metodika vydána MZe ČR
Přihlášky do soutěže RP ÚK 2013
Přihlášky k vyplnění – Příloha A – Identifikační údaje; Příloha B – Technická dokumentace výrobku; Příloha C – Specifické vlastnosti regionálního výrobku; Příloha D – Čestné prohlášení žadatele
Regionální podmínky pro udělení ocenění RP ÚK 2013
Regionální podmínky pro udělení ocenění RP ÚK zpřesňují pravidla, která jsou uvedena v "Metodice pro udělování značky RP´".