Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství
Potravinová soběstačnost
Potravinová soběstačnost
AKTUALITY
Použití rybí moučky v živočišných krmivech
01/03/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Tisková zpráva – kauza čerstvého másla
01/03/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Vysokotlaké parní ošetření drůbeže
22/02/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Strava dětí a maso
20/02/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Geneticky modifikované brambory
13/02/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Posouzení bezpečnosti sacharinu
13/02/07
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Rizika Listeriózy
06/02/07
Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Kauza listerie – Madeta
06/02/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Kampaň-propagace – informace potravinářské komory ČR
06/02/07
Zdroj: Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Dovozy sýrů stoupají meziročně o desítky procent
22/01/07
Potravinářská komora ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost