Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Potravinářství
Potravinářství
AKTUALITY
Antibiotika pocházející z chovu zvířat mohou skončit v potravinách
Američtí výzkumníci zjistili, že koncentrace antibiotik v rostlinách se zvyšovala s tím, jak se zvyšovala jejich koncentrace v hnoji.
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Zralé ovoce může obsahovat vysoce aktivní antioxidanty
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Nové trendy ve výrobě masných výrobků
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Tisková zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce 30.11.2007
Inspekce upozorňuje na dětské přesnídávky obsahují nepovolené množství pesticidů.
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Mykotoxiny na webu
Komplexní webová stránka je věnována informacím o mykotoxinech v krmivářském a potravinářském průmyslu
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Omezování obsahu soli v masných výrobcích
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Mykotoxiny na webu
Zdroj: Bezpečnost potravin
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Nový portál USDA pro bezpečné potraviny
USDA otevřelo nový portál na pomoc malým výrobcům potravin.
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Roste počet výrobců biopotravin i ekologických zemědělců
Čeští zemědělci se stále více orientují na výrobu biopotravin. Podpora jejich produkce ze strany ministerstva zemědělství tak přináší konkrétní výsledky, k 31. říjnu 2007 bylo registrováno více než 220 výrobců biopotravin.
Zařazeno v Aktuality, Ekologické zemědělství, Potravinová soběstačnost
Nárůst trhu s ekologickým masem
Zdroj: SZIF
Zařazeno v Aktuality, Ekologické zemědělství, Potravinová soběstačnost