Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Potravinářství
Potravinářství
AKTUALITY
KLASA bude v létě k ochutnání na ruzyňském letišti a na Hradě
Zdroj: SZIF
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Brambory proti hladu
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Začíná největší domácí kampaň na propagaci biopotravin
Zdroj: MZe
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
10 důvodů, proč kupovat biopotraviny
Zdroj: AK ČR
Zařazeno v Aktuality, Ekologické zemědělství, Potravinová soběstačnost
Akce „Vejce“
Zdroj: SVS ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost, Veterinární správa
Kam až chceme dojít?
„Celkově lze hodnotit výrobu většiny měkkých salámů za použití vysokého podílu alternativních surovin a pomocných materiálů, včetně chaoticky přidávaných různých aditivních látek a také při absenci aromatických látek z kouře, jako potravinu bez typických vlastností uzenářského výrobku.
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Zelenina s obsahem nitrátů snižuje krevní tlak
Nitráty v zelenině nemusejí přinášet jen zdravotní rizika.
Zařazeno v Potravinová soběstačnost
Fuzária snižují pekařskou kvalitu
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Aktuality, Potravinová soběstačnost
Zákazníku neboj se…
Zdroj: SVS ČR
Zařazeno v Potravinová soběstačnost, Veterinární správa
Význam vaječných bílkovin
Zdroj: ÚZPI
Zařazeno v Potravinová soběstačnost