KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Nabídka firmy AKU-SICHR s.r.o.

19/08/11
viz. zdroj

AKU-SICHR s.r.o., ČSA 1290, 434 01 Most

 

AKU-SICHR s. r. o.
ČSA 1290, 434 01 Most

tel./fax: 476 103 791
mobilní telefon: 608 058 581

e-mail: info@aku-sichr.com                                                  
http://www.aku-sichr.com
firma je vedena u KS v Ústí n. Labem, odd. C, vložka 15344

Vážení obchodní partneři/zákazníci, zájemci o naše služby a zboží

dovolte nám, abychom ve zkratce představili naši společnost. Společnost AKU-SICHR s. r. o. působí na trhu startovacích, trakčních a staničních akumulátorových baterií, vč. dodávek a montáží usměrňovačů, střídačů a záložních zdrojů energie od roku 1999.

Za tuto dobu si  společnost vybudovala pevnou pozici na trhu. Mezi naše významné obchodní partnery patří společnosti jako:
Severočeské doly a. s., Czech Coal a. s., Dopravní podniky, ČD SDC, Elektrifikace železnic Praha a. s., Rubena a. s., Chládek a Tiňtěra a. s. Herkul a. s., Integraz, dále divadla, kina, kulturní střediska, nemocnice a řada firem a prodejců v celé ČR.

Chceme Vám nabídnout naše zboží a služby, které se úzce dotýkají výše uvedených činností. Dle Vašeho přání a zadání vypracujeme aktuální technickou a cenovou nabídku. Zmapujeme stav Vašich baterií a zařízení. Jak baterií startovacích (automobily, motocykly), trakčních (el. vozíky, ještěrky, čistící prostředky), tak stav systému záložních zdrojů energie (nouzové osvětlení, zálohy různých zařízení při výpadku el. energie).

Dále Vám zajistíme opravu a obnovu baterií do různých zařízení, el. nářadí (aku-nářadí), svítilen a vysílaček.

Samozřejmě, že Vám rádi vyhovíme s veškerými problémy, které se dotýkají výše uvedených činností formou poradenské činnosti. Vyřešíme i Váš problém s likvidací vyřazených akumulátorů, které vykupujeme dle aktuálních výkupních cen.

Stálým obchodním partnerům nabízíme zajímavé slevy a služby.

Jestliže Vás naše nabídka oslovila, velice nás potěší, když si při potřebě zboží a služeb výše uvedených, vzpomenete na naši nabídku.

Těšíme se na Vaši návštěvu a případnou budoucí spolupráci a ve Vaší činnosti přejeme mnoho podnikatelských úspěchů.

 

Obory činnosti

Příloha 1

Příloha 2

Příloha 3

Příloha 4

Příloha 5