KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Mezinárodní školení pro místní akční skupiny

10/12/07

Zdroj: CpKP střední Morava

Dobrý den,

dovolujeme si Vám nabídnout zajímavé mezinárodní školení, které je určeno převážně pro MAS. Uskuteční se v rámci projektu "Školení evropských animátorů partnerství" v únoru a v dubnu příštího roku. Obě školení budou identická, liší se pouze místem konání, od kterého se odvíjí i studijní cesty. První školení se bude konat v Maďarsku (se studijní cestou do Slovinska) a druhé na Slovensku (se studijní cestou do ČR a Polska). Obsahově vzdělání řídí paní Jela Tvrdoňová (Vidiecký parlament Slovensko), která bude i jedním ze školitelů.  Základní témata jsou:

– Strategické plánování

– Zapojování veřejnosti na místní úrovni

– Venkovské zdroje a jejich využití

 

Celá vzdělávací akce trvá 5 dní, z toho 3 dny teorie a 2 dny studijní cesty. Zúčastní se vždy 25 školenců z 5 zemí (Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Slovinsko), tato akce bude tedy i dobrou příležitostí k výměně zkušeností a navazování kontaktů. Školení bude vedeno v angličitně. Více informací posílám v příloze.

Náklady spojené s celou týdenní akcí jsou hrazeny z prostředků projektu.  Účastník nemusí být nutně pracovníkem nebo představitelem MAS.

 

Pokud máte zájem se tohoto školení zúčastnit, obraťte se prosím na mě. Přihlášku zašlete prosím nejpozději do 11. ledna, ale čím dříve, tím lépe, počet míst pro české účastníky je omezen pouze na 10 lidí. Kontakty jsou uvedeny níže.Veškeré dotazy ráda zodpovím.

Přeji hezký den a jsem s pozdravem,

Hana Caletková.

 

Mgr. Hana Caletková

manažerka projektů

CpKP střední Morava
kancelář Přerov
Horní náměstí 9
750 02 Přerov

Tel: +420 / 581 210 502
Fax: +420/ 581 703 152

Mobil: +420 / 777 793 734
E-mail: hana.caletkova@cpkp.cz
www.cpkp.cz

 

LETÁK

Přihláška na školení

 

Zařazeno v Aktuality, MAS, Pozvánky