KIS Ústecký kraj
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Pozvánka na školení

13/04/06

Pozvánka na školení v rámci prjektu eFarmer

Vážené dámy a pánové,


dovolujeme si Vás oslovit s pozvánkou na školení v rámci projektu eFarmer na téma „Podávání žádostí o podpory v zemědělství prostřednictvím IT – projekt eFarmer“, které se uskuteční v úterý 25. dubna 2006 v prostorách Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně, Zemědělská 5, Budova E, místnost N1003. Program naleznete v přiložené pozvánce. Účastníci obdrží školící materiály a certifikát o účasti na školení.


Pro stručnou informaci projekt vznikl z iniciativy zemí seskupení V4 (Česko, Maďarsko, Polsko, Slovensko). Příslušnými direktoráty EU pro informační společnost (DG Information Society) a zemědělství (DG Agriculture) byl vysoce hodnocen jako vzorový příspěvek nových členských států k akčnímu plánu Evropy při zavádění informačních technologií do veřejné správy i soukromého sektoru. Byl vybrán a schválen pro realizaci jako jeden z mála, z více než 300 navrhovaných projektů.


Cílem tohoto projektu je zajištění elektronického podávání žádostí o podpory (zejména SAPS, TOP UP a LFA) a poskytnutí komunikačního servisu zemědělcům pro seznamování se s obsahem a pravidly společné zemědělské politiky (SZP) a dalšími programy pro rozvoj zemědělství a venkova formou jednoduchého internetového portálu.


Prosím informujte mě, zda-li máte zájem se školení zúčastnit.


Děkuji a jsem s pozdravem


 Alena Součková


Mendelova zemědělská a lesnická univerzita


Institut celoživotního vzdělávání


Zemědělská 1, 613 00 Brno


tel./fax. 545 135 006


www.mendelu.cz


Příloha : POZVANKA_EFARMER_25.4.06.doc [doc ; 220672 bytů]

Zařazeno v Pozvánky