Informační centrum pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje
kr-ustecky.cz
www.kr-ustecky.czwww.mze.cz

Navigace
Aktuality
Společná zemědělská politika po roce 2020
Informační podpory poradenského systému MZe
Národní a evropské podpory
Jednotná žádost
Informační podpory transferu poznatků vědy a výzkumu do praxe
Odborné a výukové materiály
Semináře a workshopy
Konzultační dny
Podpora středoškolského a odborného vzdělávání
Informační podpory produktů resortní povahy
Rozvoj zemědělství a venkovského prostoru
Ochrana spotřebitelů (bezpečnost potravin)
Informace o zemědělské prvovýrobě
Zemědělství
Včelařství
Soutěže potravinářů Ústeckého kraje
Potravinářský výrobek Přemysla Oráče 2013
Agrární komora ČR
Legislativa
Lesnictví
Veterinární správa
Životní prostředí
Zpravodaje
OAK Most
Informace o nás
Mapa serveru

Uživatelský přístup
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

Přehled e-mailem
  E-mail:

Anketa
O této webové stránce jsem se dozvěděl/a
Počet hlasů : 117918

Web informace
Dnes : st - 19.6.2019
Svátek má : Leoš
Kontaktní email
Nastavit jako titulní stránku
Přidat mezi oblíbené stránky


VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA Ústeckého kraje 2011

Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 109769 ; Vydáno : 8.4. 2011 ; Autor : Monika Plachá

REGIONÁLNÍ POTRAVINA Ústeckého kraje 2011 - II. ročník

fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

Celostátní soutěž  s názvem Regionální potravina vyhlásilo Ministerstvo zemědělství. Cílem této soutěže je podpořit malé a střední potravinářské provozy a nejlepším potravinářským výrobkům, které budou splňovat požadované parametry, dle dané metodiky, udělit značku Regionální potravina Ústeckého kraje.

                                                                                           
Soutěžit mohou potravinářské výrobky v těchto kategoriích:

1) Masné výroby tepelně opracované, včetně uzených mas (šunkový salám, gothajský salám, párky, špekáčky, šunky, tlačenka, jitrnice, slanina, grilovací klobásy, uzená kolena, paštiky apod.).
2) Masné výrobky trvanlivé (fermentované a tepelně opracované výrobky - poličan, paprikáš, vysočina, herkules, turistický salám, lovecký salám, klobásy, sušené šunky, apod.).
3) Sýry včetně tvarohu (přírodní, tavené a syrovátkové sýry a tvarohy).
4) Mléčné výrobky ostatní (mléko, kysané mléčné výrobky, máslo apod.).
5) Pekařské výrobky, včetně těstovin.
6) Cukrářské výrobky, včetně cukrovinek.
7) Alkoholické a nealkoholické nápoje.
8) Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
9) Ostatní (med, lahůdkářské výrobky, skořápkové plody apod.).

V Ústeckém kraji tuto soutěž organizuje Okresní agrární komora Louny ve spolupráci s Krajským informačním střediskem pro rozvoj zemědělství a venkova Ústeckého kraje. Výrobci potravin, kteří  patří do skupiny malých nebo středních podniků a jejich výrobek je zcela vyroben na území Ústeckého kraje  a je  nejméně ze 70% vyroben z tuzemských surovin, mohou své výrobky přihlašovat do soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje  do 30. dubna 2011 na adresu:
Okresní agrární komora Louny, Mostecká 2580, 438 01 Žatec
v obálce s označením: „Regionální potravina Ústeckého kraje“

Bližší informace na tel. 776 180 315 Jana Nováková

Přílohy:                  Metodika            Přihláška do soutěže         Specifické podmínky             Vyhlášení soutěže

                                                             


Aplikace
Agronavigátor Set

Kalendář akcí
Předchozí měsíc červen 2019 Přístí měsíc
Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dnešní články
Odebrání značky KLASA
Ústecký kraj odstartoval soutěž o Regionální potravinu
V Ústeckém kraji se soutěžilo ve 12. ročníku soutěže o značku "Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje - Kraje Přemysla Oráče"
I letos se otevřou české farmy pro veřejnost. Startuje další ročník projektu Poznej svého farmáře
Cesta za poznáním aneb UHELNÁ MATURITA 2019
Ocenění KLASA získá dalších osm výrobků
Odebrání značky KLASA
Míša dort přišel o značku Regionální potravina
SZIF na Floře Olomouc
Ochutnávka vítězných výrobků soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje

Nejčtenější články
Hodnocení soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje 2010

VYHLÁŠENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE - IV. ročníku 2011

Slavnostní vyhodnocení akce  na Zahradě Čech v Litoměřicích dne 17.9.2010  ovoce, zelenina a ostatní výrobky">Hodnocení soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje 2010
Slavnostní předávání ocenění Regionální Potravina Ústeckého kraje
Hodnocení soutěže Regionální potravina Ústeckého kraje 2010

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA Ústeckého kraje 2011

Výsledky soutěže "O nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje - Kraje Přemysla Oráče" za rok 2011
Kompletní seznam oceněných výrobků Regionální potravina
Regionální kuchařka - vaříme z Regionální potraviny
Projekt ministerstva zemědělství na podporu menších regionálních zemědělců a potravinářů ocenil v prvním roce 71 výrobků. Krajské odborné komise posuzovaly celkem 943 produktů, které se do prvního ročníku projektu přihlásily. V každé z šesti kategorií mohla komise ocenit vždy jen jeden výrobek pro daný kraj.

 

">Regionální potravina zná své vítěze ve všech krajích

Navštivte také
Zobrazit předchozí počet záznamů : 9 Zobrazit následující
Státní zemědělský intervenční fond

Státní zemědělský intervenční fond
ÚZEI

ÚZEI
MZe ČR

MZe ČR
Kraj Ústecký

Kraj Ústecký
APIC AK

APIC AK
STÁTNÍ ROSTLINOLÉKAŘSKÁ SPRÁVA

STÁTNÍ ROSTLINOLÉKAŘSKÁ SPRÁVA
Konopářský svaz

Konopářský svaz
ÚHUL

ÚHUL
Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad

Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad